Algehele ontheffing horeca tijdens jaarwisseling

Burgemeester Lenferink heeft besloten dat tijdens de jaarwisseling 2006-2007 een ‘éénmalige algehele ontheffing voor het sluitingsuur’ wordt verleend aan Leidse horecabedrijven in de categorieën café of restaurant (categorie 3 en 4 in het bestemmingsplan). Door deze algehele ontheffing is het mogelijk dat cafés en restaurants in de nacht van 31 december 2006 op 01 januari 2007 tot 04.00 uur gasten mogen binnenlaten. Hoewel ondernemers na 04.00 uur geen bezoekers meer mogen binnenlaten, mag de horeca-inrichting voor reeds aanwezige gasten tot 06.00 uur open blijven.

Voor horecabedrijven die in een andere categorie dan café of restaurant vallen, geldt de regeling niet. Alleen snackbars, shoarmazaken en andere verlofhouders die in het bezit zijn van een ‘permanent convenant’ met bijbehorende ‘ontheffing van het sluitingsuur’ kunnen tijdens de jaarwisseling hun bedrijf zoals gebruikelijk ’s nachts openhouden voor publiek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×