Nieuwe verkiezing nachtburgemeester in 2007

Simon Platteel en Leo Kamphues willen het nachtburgemeesterschap in 2007 weer nieuw leven inblazen. Momenteel zijn zij bezig een commissie te vormen die een en ander moet gaan voorbereiden. Er komen weer voorrondes en de finale zal plaatsvinden in In Casa. Platteel wil zich voornamelijk gaan richten op de verkiezing van een jongere nachtburgemeester.  

Marjo Heemskerk is de huidige nachtburgemeester, maar Platteel en zijn companen zien dat niet als serieus omdat zij voor onbepaalde tijd door een ad hoc damesgroepje benoemd is en niet langs democratische weg gekozen is.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×