Tennisvereniging Unicum viert gouden jubileum

In 2007 bestaat Tennisvereniging Unicum precies 50 jaar. Dit lustrum wordt met een uitgebreid programma gevierd. De feestelijkheden starten op 12 januari, de dag waarop de vereniging precies 50 jaar geleden werd opgericht, met een nieuwjaarsreceptie. Deze receptie zal in het teken staan van “Oud en Nieuw”. Enkele oud-voorzitters onthullen voor deze gelegenheid een fotowand met uniek fotomateriaal van Unicum door deze 50 jaren heen.Ook wordt stilgestaan bij de toekomst van de tennisvereniging. Het bestuur lanceert het nieuwe logo en de nieuwe website van Unicum en er is een modeshow.

Over de rest van de jubileumactiviteiten die Unicum gedurende 2007 organiseert, worden belangstellenden tijdig op de hoogte gebracht.TC Unicum beschikt over 10 banen en heeft ruim 1000 leden. Er is plaats voor zowel spelers die prestatief, als recreatief willen spelen. Ook is er een jeugdcommissie. Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×