Colleges Faculteit der Kunsten nu ook à la carte

De Faculteit der Kunsten van de Universiteit Leiden, verzorgt in het tweede semester een breed palet van keuzevakken. Veel van de bijbehorende colleges zijn ook à la carte te volgen tegen een vergoeding.

Het gaat hierbij onder meer om de volgende colleges:Dansgeschiedenis, Inleiding in de jazzgeschiedenis, Muziektheorie: het muzikale gehoor en Muziekfilosofie: muziek en ethiek.Belangstellenden dienen zich voor 1 februari aan te melden bij drs. Marijke Hamel, mcw.hamel@kunsten.leidenuniv.nl.Op www.studiegids.leidenuniv.nl  zijn uitgebreide omschrijvingen en roostergegevens te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×