Overval op coffeeshop, politie zoekt getuigen

Gisteravond hebben twee gemaskerde mannen een gewapende overval gepleegd op een coffieshop in de Diefsteeg. Het koppel drong de zaak binnen en eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld. Eén van de overvallers deed een greep in de kassa en stopte het geld in een zak. Een medewerker van de zaak probeerde nog de zak uit de handen van de man te trekken, maar greep mis. De overvallers zijn er rennend vandoor gegaan in de richting van de Langebrug. Tijdens de overval bevonden er zich drie klanten in de coffeeshop, die samen met een medewerker nog achter de overvallers zijn aangerend, echter zonder resultaat.

De politie vraagt getuigen van de overval zich te melden bij de recherche via telefoonnummer 071-4090840.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×