Gouden Pet zoekt deelnemers

Op zondag 8 juli 2007, vindt alweer de 21e editie van Straatmuzikantenfestival de Gouden Pet plaats. Alle Koren, close harmony groepen, folksingers, smartlapzangers en andere straatmuzikanten zijn van harte uitgenodigd om op de Leidse straathoeken te musiceren voor een enthousiast publiek. Een deskundige jury wijst aan het eind van het festival zes finalisten aan, die hun muzikale talenten op het Pieterskerkplein mogen laten horen.

De jury en het publiek bepalen wie de uiteindelijke winnaars zijn. De winnaar van de eerste prijs wint 1000 euro en de Gouden Pet, de winnaar van de tweede prijs krijgt 500 euro en de winnaar van de derde prijs ontvangt 250 euro. Het prijzengeld is dus verdubbeld! Inschrijven voor het festival kan tot 15 juni op www.goudenpet.nl .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×