Gouden duo Veldhuis & Kemper met superieure voorstelling

Op 5 en 6 februari staat het duo Veldhuis & Kemper, na een pauze van een half jaar, weer op de planken van de Leidse Schouwburg. Na ‘De Geur Van en Hitsig’ brengen zij hun fonkelnieuwe cabaretprogramma ‘Tijd heelt alle zonden’, met ‘twee mannen’, een vleugel en het podium als biechtstoel. Die ene, bekende hit spelen ze dit keer niet, maar al het andere des te meer. Het Algemeen Dagblad: “Tijd heelt alle zonden, de nieuwe show van het gouden duo, is een superieure voorstelling waarin duidelijk wordt dat beide cabaretiers zowel persoonlijk als artistiek enorm zijn gegroeid “.

De Telegraaf meldt: “‘Tijd heelt alle zonden’ zit goed in elkaar en is strak geregisseerd… buitengewoon geestig.”

Tekst en muziek: Remco Veldhuis en Richard Kemper – regie: Geert Lageveen – dramaturgie: AndrĂ© Veltkamp

Aanvang: 20.15, kaarten zijn te bestellen via de website: www.leidseschouwburg.nl of telefonisch: 071 – 516 38 88

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×