foto: Nanda Groen

Komisch cabaret voor kleuters in LAK Theater

Zondag, 4 februari om 15.00 uur speelt de ‘Jeugdtheaterwerkplaats Alkmaar’ de nieuwste, komische avonturen van ‘Jut en Jul’ in het LAK Theater. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. ‘Jeugdtheaterwerkplaats Alkmaar’ bracht al eerder met veel succes de voorstelling ‘Jut en Jul pakken koffers’.

‘Woorden zijn er om de stilte te verbeteren. Twee vrouwtjes komen elkaar tegen. De één heeft een appel. De ander wil ook zo’n appel. De één heeft een ballon. De ander wil een nog grotere ballon. Zo gaat het met alle dingen, ook als ze heel gewoon zijn. Ze vechten om het vuur van een lucifer, doen wie het hoogst kan klimmen of het hardst kan huilen’.

Kaarten zijn telefonisch te bestellen: 071-5124890 of via de website: www.laktheater.nl

LAK theater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×