(Foto: OBS-Merenwijk)

Open Dag Kinderboerderij Merenwijk

Komende zondag 11 februari is het open dag op de Kinderboerderij Merenwijk, het thema is ‘melkveehouderij’. Er is tussen 14.00 uur en 16.00 uur speciale aandacht voor bedrijven uit het Groene Hart. De boeren van de agrarische natuurverenigingen willen de stadsmensen laten zien dat ze niet alleen melk produceren maar ook natuur, een waardevol landschap en mogelijkheden voor recreatie bieden. Bovendien willen ze laten zien hoe belangrijk het is om natuur en landschap te behouden voor de omgeving.

Er zijn tussen 14.00 uur en 16.00 uur diverse activiteiten op de kinderboerderij, zoals een kunstkoe melken, veevoer onderzoeken en koeschetsen maken. Ook kan er ingetekend worden voor een excursie naar een melkveehouderij en is er boerenkaas van een plaatselijke kaasboerderij te koop.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×