Crossers Leiden Atletiek op 16e plaats in Europacup

Afgelopen zondag nam Leiden Atletiek, de crosskampioen van Nederland, deel aan de Europacup in Istanbul. De Leidse afgevaardigden ervoeren de tocht als loodzwaar. Toch leidden de scores van de vier beste Leidse atleten tot de 16e plaats in de cup. Een goed resultaat gezien de samenstelling van het team. Een aantal Leidse topatleten was namelijk verhinderd. Beste Leiden Atletieker was dit maal Edgard Creemers, die de 55e plaats veroverde.

Tim Brouwer de Koning eindigde op de 75e plaats, Thijs Feuth op plaats 82 en Jeroen van Dijke op plaats 86. De Spanjaard Alberto Garcia, voormalig Europees kampioen en tweevoudigwinnaar van de Europacup, won ook ditmaal.Na afloop van de wedstrijd maakten de atleten nog snel even kennis met de stad Istambul.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×