foto: August Swietkowiak

'Brokeback Mountain' theater over liefde tussen twee cowboys

Van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 maart brengt theatergroep ‘De Wetten van Kepler’ de theaterpremière van ‘Brokeback Mountain’, het verhaal over de liefde tussen twee cowboys. De verfilming van het boek van Annie Proulx door Ang Lee, heeft een ware hype veroorzaakt in Amerika. Jack en Ennis (Willem Schouten, Sieger Sloot) hoeden hun schapen in een paradijs: het woeste Westen van Amerika. Net zo onherbergzaam, eindeloos ruw en teder als het landschap is de liefde. ‘Brokeback Mountain’, onder regie van Jos van Kan, is een onconventioneel, ademend en ongetemd verhaal over een liefde die een leven lang duurt tussen mannen, die weinig praten en waar geweld aan alles een einde kan maken.

‘De Wetten van Kepler’ maakte al vaker theater over de tragiek van de eenling, die wordt geconfronteerd met de grenzen van zijn omgeving. De voorstellingen van ‘De Wetten van Kepler’ laten de pijn zien die wordt veroorzaakt door een groots verlangen los te komen van knellende wortels.

Kaarten zijn telefonisch te bestellen: 071- 5124890, of via de website: www.laktheater.nl

LAK theater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×