Vierde Modelspoordag in Rijnlands Revalidatie Centrum

Voor de vierde maal wordt de ‘modelspoordag’ georganiseerd door de enthousiastelingen van de ‘Spoorbiels’ in het Rijnlands Revalidatie Centrum. Er zijn diverse plaatsen in Nederland uitgebeeld en te bewonderen tijdens deze modelbouwdag met als thema: ‘Treinen in Nederland’. De grote modelbaan van de modelgroep uit Delft laat het Nederlandse landschap zien in combinatie met de bekende treinen als de ‘Plan V’, de ‘Rups’ en de ‘1600’. Ook kan men bij een aantal stands terecht voor informatie, inruil, reparatie en aanschaf van spoormateriaal.

Speciaal uit België is Emiel Chiaradia gekomen om zijn creaties van papieren huisjes en stadjes te demonstreren. De beurs is uniek in onze regio.

Zaterdag 31 maart van 10.00 tot 15.00 uur; de toegang is gratis.

RRC, Wassenaarseweg 501, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×