Lezing “Chemicaliën uit het plantenrijk“

Op uitnodiging van Groei & Bloei Leiden en omstreken, houdt Dr. Ir. L. Maat van de Technische Universiteit Delft op woensdag 21 maart een lezing. Deze lezing, genaamd `Chemicaliën uit het plantenrijk“ geeft antwoord op de vraag waarom planten zulke interessante chemicaliën produceren.Veel voedingsmiddelen en bouwmaterialen zijn direct of indirect afkomstig van planten, daarvan is iedereen op de hoogte. Wat veel mensen niet weten, is dat ook veel andere stoffen daar grotendeels van afkomstig zijn. Hierbij valt onder andere te denken aan benzine, gifstoffen en medicijnen. Dr. Ir. Maat zal de deelnemers hierover het één en ander vertellen.De lezing vindt plaats in het Wellantcollege, Lange Voort 70 in Oegstgeest en start om 20.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×