'Colour Your Mind' multicultureel festival Leidse binnenstad

Dit jaar zal het Leids multiculturele festival ‘Colour Your Mind’ nog groter uitpakken dan ooit tevoren. Het festival wordt jaarlijks georganiseerd ter gelegenheid van de Internationale Dag Tegen Racisme en Discriminatie en zal deze keer in het teken staan van: ‘Leiden, stad van ontdekkingen’. De ontdekkingen tijdens het festival hebben een cultureel en kleurrijk karakter. “Onderwerpen als gelijke behandeling, diversiteit, ontdekken, ontmoeting en interactie vormen de rode draad in de vele activiteiten en optredens”, aldus het Meldpunt Discriminatie Leiden, dat het festival coördineert.

Datum: zondag 25 maart. Vanaf 12.00 tot 16.00 uur zal de Pieterskerk in een bazaarachtige sfeer haar bezoekers meenemen in een interactieve reis door de diversiteit van de Leidse samenleving. Aansluitend volgt van 16.00 tot 21.00 uur een jongerenprogramma in het poppodium LVC met o.a. muziek, dans, debat en een optreden van de winnaar van het Leids Cabaret Festival 2006. Het hele festival is gratis toegankelijk.

Meer info: www.colouryourmind.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×