Edsilia Rombley, foto: PR

Veelzijdige Edsilia Rombley treedt op in Leidse Schouwburg

Ruim tien jaar geleden was Edsilia Rombley de stralende winnaar van de Soundmix-show en sindsdien raast haar carriere in sneltreinvaart voort: twee Engelstalige albums, optredens met artiesten als Lionel Richie, Karin Bloemen en Rene Froger en een overtuigend debuut op het prestigieuze North Sea Jazz Festival. Vorig jaar startte Rombley haar eerste solotheatertournee ‘Van jongs af aan…!’, waarin zij het publiek meenam naar haar muzikale wereld vanuit een ‘huiselijke sfeer’. In 2006 kwam haar eerste Nederlandstalige CD uit. De nummers van dit album vormen de leidraad voor haar tweede theaterconcert.

De Gelderlander schreef over Rombley: “Je kan alleen maar vurig hopen dat we in de nabije toekomst nog veel van haar mogen horen.”

Vrijdag 30 maart, aanvang: 20.15 uur. Kaarten zijn telefonisch te bestellen: 071 – 516 38 88, of via de website: www.leidseschouwburg.nl

Leidse Schouwburg, Oude Vest 43, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×