Leiden in tv-programma 'Natuur in de Stad'

Zaterdag 7 april is Leiden te zien in de eerste aflevering van het NCRV-programma ‘Natuur in de Stad’, dat dan van start gaat. In het televisieprogramma zal te zien zijn dat er meer natuur in de stad te vinden is dan veel mensen denken. In de aflevering over Leiden laat Jasper Groos, één van de initiatiefnemers van het Stadsnatuurmeetnet, de kijker zien waar in Leiden natuur te vinden is. Er wordt een bezoek gebracht aan de oude Burcht, de Leidse grachten worden getoond en paddenstoelenexpert Hans Adema van de Hortus Botanicus laat de botanische tuin zien. De uitzending start om 18.00 uur op Nederland 2.

In de serie wordt verder een bezoek gebracht aan Groningen, Eindhoven, Den Haag, Utrecht en Amsterdam, de zevende stad is nog onbekend.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×