foto: Jaap Bol

Meal Company winnaar Starterswedstrijd LEF

Het Nieuwkoopse bedrijf Meal Company uit Nieuwkoop is dinsdagavond bij de Staterswedstrijd LEF in Holiday Inn zowel de winnaar geworden van de publieksprijs als de juryprijs. Caroline van den Bosch van Meal Company wist te winnen van het Valkenburgse bedrijf Art Virtual en het Leiderdorpse bedrijf Motifactor. Meal Company brengt voedselautomaten op de markt die gekoelde producten levert die naderhand direct in de naastgelegen magnetron kunnen worden opgewarmd. Met name voor mensen die ’s nachts moeten werken een uitkomst. Zo stond er onlangs in de RAI zo’n apparaat in het zalencomplex waarbij opbouwmedewerkers die die nacht moesten doorwerken toch van een warme maaltijd konden genieten.  

Als gastspreker trad op Gijsbert Guijt die zich met HAL Allergy volgend jaar op het Bio Science Park komt vestigen en vertelde waarom hij met zijn bedrijf voor Leiden gekozen heeft en hoe succesvol de besprekingen met de Gemeente Leiden verliepen.   

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×