Reclamemast moet worden verplaatst

Om de plannen voor de verbreding van de W4 mogelijk te maken moet de reclamemast aan de Willem van der Madeweg worden verplaatst. B & W hebben vandaag besloten de mast dertien meter in noordwestelijke richting opnieuw te laten verrijzen. Hierdoor komt de mast iets verder van de weg af te staan. Het College van B & W heeft de mogelijkheid nog wel bekeken om de reclamemast helemaal van het Leidse toneel te laten verdwijnen, maar dit is niet mogelijk omdat de Gemeente Leiden een contract heeft uitstaan met de uitbater. Niet onbelangrijk bleek ook dat Leiden aan de reclamemast bovendien een flinke som verdient.

De inspraakprocedure voor de nieuwe plaats is geopend en afhankelijk van de uitslag hiervan zal de reclamemast worden herplaatst.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×