Recordopbrengst 32e Singelloop

Geen nieuw record qua aantal lopers, maar dat kon ook bijna niet na het overweldigende deelnemersaantal van vorig jaar. Met maar liefst 4092 deelnemers was dat de drukste Singelloop ooit. Afgelopen avond verscheen er alsnog een indrukwekkend aantal recreatielopers aan de start: 3861.

Wel was er dit jaar een recordopbrengst van 14.700 euro. Het geld gaat naar drie goede doelen. De Weerklank in Leiden, een school voor slechthorende kinderen met spraak- en taalproblemen (6100 euro), Kinderdagverblijf De Walnoot in Leiden, een dagcentrum voor kinderen van nul tot 16 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking (eveneens 6100 euro) en Zorgboerderij Wilma van Santen in Oud Ade, een boerenbedrijf dat dagbesteding biedt aan kinderen met een beperking (2500 euro).

De Weerklank gaat het geld gebruiken voor de aanschaf van een beamer, een scherm en een laptop, de Walnoot schaft er een electrische fiets voor meervoudig gehandicapten mee aan en de zorgboerderij besteedt hun 2500 euro aan speeltoestellen.

Leiden singelloop2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×