Amigo Nederlands kampioen

Afgelopen zaterdag werd er in de Veluwehal in Barneveld gestreden om de titel van Kampioen van Nederland. Onder grote belangstelling en een tribune vol met supporters die, in het rood en met veel spandoeken, Show-& Marchingband Amigo uit Leiden kwamen aanmoedigen is het de Leidse muziekvereniging gelukt om Nederlands Kampioen te worden bij de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekgezelschappen.

Het op een na grootste orkest van Leiden kwam uit in de eredivisie en had het best zwaar om daar de titel voor de marswedstrijden te behalen. Met 88.45 punten lukte het net om de titel van Nederlands Kampioen te veroveren op muziekvereniging Euphonia uit Eibergen.

Show-& Marchingband Amigo kan een heel jaar lang deze titel dragen en zal er dan ook vol trots van profiteren tijdens de taptoes die in heel Nederland door de muzikanten bezocht worden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×