Inloopochtend Diaconessenhuis

Op maandag 21 mei organiseert de Borstkanker Vereniging Nederland wederom een inloopochtend in het Diaconessenhuis. De ochtend is bedoeld voor vrouwen met borstkanker of dit hebben gehad. De bedoeling is om onderling ervaringen uit te wisselen, ook worden er praktische informatie en tips gegeven over onder andere protheses.

Iedere derde maandag van de oneven maanden worden deze inloopochtenden georganiseerd in het Diaconessenhuis. Iedereen is welkom op deze ochtend, dus niet alleen patiënten uit het Diaconessenhuis. De toegang is gratis. Voor meer informatie over deze inloopochtend kunt u contact opnemen met de contactpersoon Marijke Coulier, telefoon 071-5172495.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×