Mooie zomertuinen gezocht

Voor het televisieprogramma Zomertuin is TV West opzoek naar mooie en bijzondere tuinen in de regio. Veel mensen doen in deze maanden flink hun best om hun tuin om te toveren tot een mooie zomerse creatie. Het programma Zomertuin wil de trotse tuinbezitters graag de mogelijkheid bieden om al dat moois aan de kijkers te tonen. In het programma wordt dan ook een verrassend palet gepresenteerd: van thematuinen tot dakterrassen en van verscholen binnenplaatsjes tot prachtige stadstuinen. De televiesiekijkers mogen bepalen welke tuin het mooist is en door mag naar de finale.

Tuinen kunnen worden aangemeld door een foto te mailen naar: zomertuin@rtvwest.nl . De opnames starten in juni en op woensdag 4 juli is de eerste aflevering te zien.Op www.westonline.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×