Verkrachting in opsporingsprogramma RTV West

Het opsporingsprogramma van RTV West besteedt vandaag vanaf 17.15 uur aandacht aan de verkrachting van een 19-jarige vrouw uitLeiden. In het programma roept de politie de hulp in van de kijkers bij het oplossen van dit misdrijf. De verkrachting vond zaterdag 12 mei rond 05.00 uur plaats op een groenstrookje naast de begraafplaats bij de Zijlpoort. Mensen die rond dat tijdstip de Zijlpoort passeerden, hebben mogelijk belangrijke informatie voor de politie.

Op het moment dat de vrouw onder de Zijlpoort fietste, werd zij door een nog onbekende man van haar fiets getrokken. Ze is onder dwang naar het groenstrookje gebracht waar hij haar verkrachtte. Daarna is de man vertrokken. Op het tijdstip van de verkrachting passeerden mensen die naar het tweetal riepen. Verder zijn er misschien mensen die ’s ochtends de Zijlpoort passeerden op het moment dat zich daar al een man ophield. Ook zoekt de politie naar de verdwenen fiets en tas van de vrouw.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×