Bruidsparenmiddag voor langgehuwden

Leiden kent meer dan 269 bruidsparen die 50 jaar of langer getrouwd zijn. Voor de 81 stellen die dit jaar 60, 65 of 70 jaar getrouwd zijn, organiseert de gemeente aanstaande maandag de jaarlijkse bruidsparenmiddag. Deze feestelijke middag vindt plaats in de Burgerzaal van het Stadhuis. Om 14.00 uur heet burgemeester Lenferink de bruidsparen daar welkom. Onder het genot van hapjes en drankjes kijken de stellen daarna onder andere naar een filmvertoning en een muzikale show van Perry Cavello.

Van de 34 bruidsparen die de uitnodiging van de gemeente hebben aangenomen, zijn er 26 60 jaar gehuwd en 8 65 jaar. Van de bruidsparen die dit jaar 70 jaar gehuwd zijn, nam niemand de uitnodiging aan.In Leiden ontvangen alle bruidsparen die 50, 60 en 65 jaar getrouwd zijn een attentie en felicitatie van de burgemeester. Vanaf het 70-jarig huwelijk ontvangen de bruidsparen jaarlijks een attentie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×