Fiets Toertocht door randstad

Mei is dit jaar uitgeroepen tot Fietsmaand. Ter ere daarvan organiseren L.R.T.V Swift en vier andere toerfietsverenigingen aanstaande zondag een Randstad Fiets Toertocht. Er zijn vier routes uitgestippeld van minimaal 30 en maximaal 120 kilometer. Allemaal voeren ze door weilanden, langs molens, water, mooie architectuur en historische plaatsen.De routebeschrijvingen van de tochten van 30, 60 en 90 kilometer kosten euro 1,50 en die van de tocht van 120 kilometer kost euro 2, allevier inclusief consumptie. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen.

De fietstochten starten bij het clubhuis in Park de Bult. Hier kunnen de deelnemers zich inschrijven. Het clubhuis is tussen 8.00 en 17.00 uur geopend. Meer informatie over de Fietsmaand is te vinden op www.meimaandfietsmaand.nl.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×