Leidenaar bewusteloos geslagen

Zondagnacht is een 24-jarige Leidenaar ernstig mishandeld door een nog onbekende groep jongeren. Het slachtoffer fietste rond 04.00 uur over de Korte Mare, waar hij de groep passeerde. Hij zag in het voorbijgaan dat één van hen aan het wildplassen was. Eén van de jongeren sprak de fietser aan omdat hij naar de wildplasser gekeken had. Hij fietste hierop terug en zag ongeveer zeven jongeren op hem afkomen. Op het moment dat hij voor hen probeerde te vluchten, kreeg hij meerdere klappen en schoppen, onder andere tegen zijn hoofd. Hierdoor raakte hij enige tijd buiten bewustzijn. Omstanders vingen hem op. De daders gingen er vandoor, een aantal van hen stapte in een auto.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×