AMIGO treedt op in zusterstad Oxford

Tijdens de afgelopen Pinksterdagen heeft Show- & Marchingband AMIGO Leiden een meerdaags gastoptreden verzorgd in zusterstad Oxford in Engeland. Zaterdagavond voorafgaande was het om 17.30 uur (Engelse tijd) aantreden in Bamton voor The Great Shirt Race. Al het aanwezige publiek was meer dan enthousiast over zowel het optreden van Amigo als dat van de feestkapel Decibel en hebben gelijk de stemming gezet voor de rest van de avond.

Het hele comité van Leiden-Oxford uit Oxford was aanwezig om te zorgen dat het Show- & Marchingband AMIGO aan niets ontbrak. Om 10.30 uur was het weer verzamelen voor het eerste optreden van die dag. De muzikanten zijn deze eerste Pinksterdag naar Bourton on the Water geweest. Hier heeft AMIGO ongeveer een uur opgetreden in de mainstreet, die speciaal voor AMIGO gedurende een uur autovrij was gemaakt. Vanuit het publiek kregen zij ook hier weer veel complimenten en bij het spelen van Captain General, wat een Engelse mars is, was de herkenning op de gezichten van het Engelse publiek af te lezen. Om 14.00 uur weer op weg naar het Blenheim Palace in Woodstock waar de Leienaars een concert van ongeveer een half uur zouden geven. Tijdens het concert kwam er een cameraman van een Engelse tv-zender opnames maken van AMIGO.

Direct na dit concert hebben de muzikanten zich in de concoursopstelling op de trappen voor het paleis opgesteld en werden er statiefoto’s in het donkere uniform gemaakt. Na het maken van deze foto’s stond er een echte High Tea op de dorstige en hongerige Leidenaars te wachten. 

Maandagochtend rond 06.15 uur ontwaakte AMIGO weer om terug te keren naar de Leidse sferen met de geweldige gedachten dat AMIGO wederom een goed visitekaartje heeft achtergelaten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×