de CLERCQ versterkt notaristeam

Notaris Anthony Mulders en diens kandidaat-notaris Esther Salomons hebben vandaag hun intrek genomen in het kantoor van de CLERCQ advocaten·notarissen·belastingadviseurs. Het karakteristieke pand aan de Turfmarkt wordt hiermee ingeruild voor het moderne kantoor van de CLERCQ aan de Hoge Rijndijk. Alhoewel het voor Mulders nu nog niet aan de orde is om als notaris terug te treden, is hij wel bezig met de toekomst. Mulders ziet het samengaan met de CLERCQ en het notariële team onder leiding van notaris Erna Kortlang niet alleen als mooie uitdaging, maar ook als een uitstekende mogelijkheid om zijn opvolging straks op een soepele manier te laten verlopen.

Erna Kortlang, notaris bij de CLERCQ: “Ik ben erg blij dat het notariële team van de CLERCQ wordt uitgebreid met de ervaring van Anthony Mulders. Hij heeft een lange staat van dienst en diepe wortels in Leiden. Samen met zijn kandidaat-notaris Esther Salomons, zal hij een extra impuls geven aan de sterke groei van de notariële praktijk binnen de CLERCQ.”

De CLERCQ is een kantoor dat zijn cliënten betrokken terzijde staat bij alle juridische kwesties die het (bedrijfs)leven bezighouden. Het team is vorig jaar al versterkt door de komst van een derde kandidaat-notaris en tevens vastgoedspecialist Janbert Heemstra, die daarvoor bij Houthoff Buruma te ‘s-Gravenhage niet alleen projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers, maar ook woningcorporaties, gezondheidsinstellingen en culturele instellingen begeleidde.

De beide notarissen, de vier kandidaat-notarissen en de overige notariële medewerkers zullen u straks als vanouds van dienst zijn binnen de rechtsgebieden vastgoed-, ondernemings- en familierecht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×