Leidse bromfietser verongelukt

Rond middernacht is een 18-jarige Leidenaar omgekomen, doordat een vrachtwagen over hem heen reed. De jongen reed met zijn bromfiets over de Haagweg richting de Stevenshof. Bij het passeren van de kruising met de Dr. Lelylaan had hij een van rechts komende vrachtwagen die richting Churchilllaan reed niet tijdig in de gaten. Zodra hij de vrachtwagen zag, remde hij waarbij de bromfiets slipte. De jongen kwam ten val en schoof onder de oplegger. Hij overleed ter plaatse.

De 22-jarige vrachtwagenchauffeur uit Hedel, had niets van het drama gemerkt en reed verder. Terwijl een achter hem rijdende automobilist de hulpdiensten alarmeerde, ging een tweede automobilist achter de vrachtwagen aan om de chauffeur te waarschuwen. Hierna keerden beiden terug naar de plaats des onheils.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×