Spaug wint voorronde Werfpop

De voorronde van Werfpop is zaterdag gewonnen door Spaug. In een goed gevuld LVC traden achtereenvolgend Sun, Pex, Boya, Xavier Baudet & Big Naughty Moose, Bagga Bownz en Spaug op. De laatste wist de meeste indruk op de jury te maken. “Prachtige luistermuziek”, zo oordeelde de jury, die bestond uit de voorzitter, programmeur en oud-voorzitter van Werfpop aangevuld met de eerste man van de Rijn en Woude popprijs

Op 8 juli zal Spaug in Het Leidse Hout om 13:30 uur de aftrap geven voor al weer de 26ste editie van Leidens grootste, gratis popfestival: Werfpop. Zij zijn de eerste in een lange afwisselende line-up waar verder Weltmeister, The Polar Exploration Ship, Mala Vita, Alamo Race Track, Ziggi and the Renaissance Band, Green Hornet, Typhoon, Fishbone, Freestylers en Lovin L’ectro Special deel van uitmaken.

Voor wie tussen de bedrijven door zijn benen wil strekken is er op het middenveld een markt, waar ras-entertainer Barry Knapen voor de nodige (ont)spanning zorgt en staat ook dit jaar Club Populair weer op het achterveld. Ook is er op de markt weer een ruime keuze aan eetkraampjes te vinden en op verschillende punten op het festivalterrein zijn bars opgesteld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×