Jubileumboek 25 jaar galerie Het Oude Raadhuis

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan geeft de vereniging Het Oude Raadhuis van Warmond een bijzonder boek uit. In het handgemaakte boekje staat een selectie van de kunstwerken die de afgelopen kwart eeuw zijn geëxposeerd in deze galerie aan de Dorpsstraat in Warmond. Na de opening van het culturele evenement ‘Water & Woeste Kunst’ in Park Groot Leerust, 23 juni, wordt het eerste exemplaar aangeboden aan Burgemeester S. Schelberg. Aansluitend kan het boek in een verkoopstand van de vereniging worden gekocht voor 20 Euro.

De bibliofiele uitgave is samengesteld door Marijke Beelen en Gon Beumer, respectievelijk lid en oud-lid van de beoordelingscommissie van de vereniging, geassisteerd door Hendrik Jan Brakels, een van de oprichters van de vereniging. De boekjes zijn met de hand gemaakt bij Xieje Creatieve Producties in Bennebroek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×