Jongens trekken prullenbakken uit de grond

De politie heeft dinsdagmiddag twee Leidenaren van 18 jaar aangehouden op verdenking van vernieling van twee prullenbakken. Getuigen zagen hoe de twee bij het winkelcentrum De Stevensbloem de prullenbakken heen en weer bewogen, en vervolgens uit de grond trokken. Een van de getuigen sprak de twee aan nadat ze de eerste prullenbak hadden vernield. Het gevolg was een lange scheldpartij door de jongens aan het adres van de man.

De jongens zijn doorgelopen en trokken vervolgens een twee prullenbak uit de grond. De andere getuige had inmiddels de politie gebeld en het signalement doorgegeven. De Leidenaren werden achter het winkelcentrum aantroffen. Een van hen ging er plotseling vandoor, maar keerde even later terug waarna ook hij werd aangehouden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×