Meldweek klachten over Welzorg

De SP organiseert een meldweek waarin mensen hun klachten over de dienstverlening van Welzorg kunnen spuien. Wie in Leiden een hulpmiddel nodig heeft, bijvoorbeeld een rollator, rolstoel of scootmobiel, kan daarvoor in bepaalde gevallen bij de gemeente terecht. De gemeente heeft hiertoe een contract afgesloten met Welzorg, een bedrijf dat de hulpmiddelen levert en onderhoudt. Welzorg is het enige bedrijf op dit gebied waarmee de gemeente een contract heeft, aldus de SP. Echter de dienstverlening van Welzorg verloopt in veel gevallen niet vlekkeloos. Zo levert het bedrijf volgens de SP regelmatig de verkeerde hulpmiddelen en zijn de levertijden te lang.

De SP wil alle klachten van de gebruikers over Welzorg inventariseren. De in kaart gebrachte klachten zullen worden voorgelegd aan Welzorg en de SP zal bij deze organisatie aandringen op verbetering van de dienstverlening. Mensen die klachten hebben, kunnen deze van maandag 9 tot vrijdag 13 juli tussen 19.00 uur tot 22.00 uur melden via 071-5219153 of 071-8882680. Natuurlijk wordt alle informatie annoniem verwerkt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×