44 Artiesten strijden vanmiddag om Gouden Pet 2007

Vanaf 12.30 uur overspoelen meer dan 44 artiesten het centrum van Leiden tijdens het straatmuzkantenconcours De Gouden Pet. Op meer dan 20 straathoeken wordt gemusiceerd door koren, close harmony groepen, folksingers met een gitaar en smartlapzangers begeleid door accordeon. Aan het eind van de middag staan zes finalisten op het Pieterskerkplein op het podium. Daarna bepalen jury en publiek wie de winnaar van de Gouden Pet is. Deze krijgt € 1.000,00 en de felbegeerde Gouden Pet.

De finale begint om 16.30 uur op het Pieterskerkplein en wordt opgeluisterd door een optreden van ‘Big Shampoo & the Hairstylers’.

Deelnemers aan het straatmuzkantenconcours zijn De Kelvinators, De Softies, Silver Fall, GeK Works, miRco, Theodora / de rooie bal, Joop Lens, Marsha unplugged, The Double Dutch band, Bon Bonne, Jacek Koba, BHQ “Special Four”, Magic Sitelavatie, Hereke, Di Krenitse, De Reizende Sterren, Alex Akela, Vrouwenbarbershopkwartet Patchwork, Perezamusic, Ukelele Ike, Meermeid, Pink Smile, ’t Gevolg, S.P.O.T., Ed Citroen, April Five, ’t Valies, Saty Dog, Porridge, De Rotte Herders, Beechcraft Bonanza, L’Chaim, Trio Het Blijft in de Familie, The Mythic Love Lawyers, Scorpio & Brownie dutch, Orkest de Tegenwind, JopLin, Trio Gestrikt Plus, Fruitcompagnie, Wednesday Evening Singers, 4xNIKS, Spiel Klezmer Spiel, Zon en Zand voorheen Rijmelaars en Johan Boers.

Het programma en de uitgebreide biografieën staan op www.goudenpet.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×