Gemeente gaat Huigpark herinrichten

De gemeente Leiden heeft plannen om het Huigpark tegenover de Maresingel anders te gaan inrichten. Dat plan maakt deel uit van een groter project waarbij aan alle zeven Leidse singelparken aanpassingen worden gedaan. Vanavond houdt de gemeente Leiden een informatieavond over de aanpassingen van het Huigpark. Er wordt dan onder andere een eerste schetsontwerp aan de omwonenden voorgelegd.

De avond vindt plaats in het Atrium van het Stadsbouwhuis en begint om acht uur. Op de avond wordt ook informatie geven over de bodemsanering. De grond in het Huigpark is namelijk vervuild en de gemeente heeft nu subsidie gekregen om de grond schoon te maken. Naar verwachting starten de saneringswerkzaamheden begin volgend jaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×