Onderzoek naar beroving 88-jarige

De politie is met een onderzoek begonnen naar de beroving van een 88-jarige man uit Alphen aan den Rijn. De beroving gebeurde op zaterdag 21 juli rond 09.40 uur in de lift van het station De Vink. De man was net met de trein aangekomen en stond in de lift. Toen de deuren op de begane grond zich openden stapte een negroïde man van ongeveer 20 jaar binnen, pakte de man beet en wilde geld van hem zien. Omdat de man zich erg bedreigd voelde gaf hij zijn portemonnee af. Daarna stapte de overvaller weer uit de lift en liep weg.

De politie startte direct na de melding een onderzoek. Naast een buurtonderzoek is er ook contact met de buurt geweest en met de Spoorwegpolitie. Tot op heden hebben alle naspeuringen nog geen resultaat opgeleverd. De politie gaat dan ook door met het onderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×