Roofvogelshow en riddertoernooi in Archeon

Middeleeuwse tijden herleven deze zomer in het Archeon. Wie wil ervaren hoe de rijke kasteelheren met hun roofvogels op jacht gingen, kan terecht in de arena. Tijdens de roofvogelshow vliegen de de Bengaalse Oehoe, de rupelgier, de Falkland Caracara, Amerikaanse zeearend, de woestijnhavik, de giervalk en de bateleurarend rakelings over de hoofden van de bezoekers.

Bij het riddertoernooi gaat het er ruig aan toe. De heer Antoin de la Rosche en de Hertog van Bourgondiƫ zullen met elkaar strijden om de hand van de Jonkvrouw. In hun strijd gebruiken ze de quintain, het zwaard, de lans en de knuppel. De roofvogelshow en het toernooi vinden van morgen tot woensdag 8 augustus en van maandag 20 augustus tot zondag 26 augustus dagelijks plaats.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×