Kraanvogels van papier: Origami.

Papiermarkt in Warmond

Morgen zal er in Warmond een papiermarkt worden gehouden, georganiseerd door ‘Het Oude Raadhuis’. Er valt van alles te zien, zoals: kartonnen dozen met Japans papier, geschept papier, schalen, lampen, kunstetiketten op wijnflessen, fotolijstjes van karton, papier-maché figuren, kaarten, kalligrafie en nog veel meer. De ‘Knipkring’ uit Oegstgeest maakt schilderijen van collages en er zijn ook sierraden te koop van ‘Ma en Papier’. De kids kunnen leren Origamivouwen. Tijdens de markt zijn de drie Warmondse galeries geopend.

Markt: zondag 29 juli van 11.00 tot 16.00 uur op het Kaaksplein achter het Dorpsplein in Warmond.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×