Aanhouding voor bedreiging winkelpersoneel

De politie heeft woensdag 1 augustus rond 16.00 uur aan het Van der Sterrepad (bij de Burcht) een 37-jarige man uit Leiden aangehouden als verdachte van het bedreigen van personeel van een juwelierswinkel aan de Hooglandse Kerksteeg. Bij zijn aanhouding werd hij recalcitrant en beledigde de agenten. De man was dronken en stoned. Hij is ingesloten.

De politie kreeg de melding van de juwelierswinkel dat de man daar binnen stond, het personeel bedreigde met een fles drank in zijn hand en de winkel niet meer uit wilde. Op het moment dat de agenten aan kwamen rijden, was hij toch vertrokken. De agenten kregen hem bij het Van der Sterrepad in het zicht. Daar was hij net vervelend aan het worden naar een vrouw met twee kinderen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×