Verdachte inbraak auto op heterdaad betrapt

De politie heeft dinsdag 7 augustus rond 21.55 uur op de Ir. Driessenstraat een 40-jarige man met onbekend adres in Leiden, aangehouden. De politie kreeg de melding van de eigenaar van de auto die getuige was geweest van de inbraak. Deze ging er na het inslaan van een ruitje met een rugtas vandoor. De eigenaar ging achter hem aan, belde de politie en pakte zijn rugtas weer terug.

De eigenaar had net zijn auto op de Ir. Driessenstraat geparkeerd om even bij een supermarkt aan te gaan. Nog voordat hij die binnenstapte hoorde hij glasgerinkel, keek naar zijn auto en zag de verdachte daar bezig. De verdachte is voor het verdere onderzoek ingesloten. Omdat hij een hond bij zich had, heeft de dierenambulance het dier opgehaald en ondergebracht bij een asiel.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×