Oudste Nederlandse platenbeurs in Leidse Four Reasons

Binnenkort komen platen & CD verzamelaars uit heel Nederland weer bij elkaar op de internationale platenbeurs in de Four Reasons in Leiden. Al jaren op zoek naar die ene plaat? Grote kans om deze te vinden bij het grote aantal stands met een gigantisch aanbod. Voor verzamelaars is het dé kans om hun verzameling uit te breiden en om andere fans en verzamelaars te ontmoeten. Het aanbod is zeer gevarieerd: Prince, Madonna, Pearl Jam, Elvis, de Beatles, de Rolling Stones, naar ieders smaak valt er wel iets te vinden. Ook de liefhebbers van Nederlandstalige muziek, Metal, Funk, Soul, Disco, Country & Western komen ruimschoots aan hun trekken. Een interessante en zeer gezellige dag voor de echte muziekliefhebbers.

Naast alle Singletjes, Maxi’s, LP’s, CD’s, CD-singles, cassettes en muziek-video’s worden er ook muziekboeken en bladen te koop aangeboden. Van superkoopjes tot ‘Collectors Items’ in alle genres, van Beat tot Rock ’n Roll, van Britpop tot House!

Zaterdag 1 september; van 11.00 tot 16.00 uur.

Four Reasons, Lange Mare 43, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×