Boze dronkaard 'pislink' op agenten

Een 20 jarige Leidenaar was zaterdagnacht aan de Dobbedreef duidelijk ‘pislink’ op een paar toevallig langskomende agenten. Reden was waarschijnlijk dat hij even daarvoor uit een kroeg gezet was. Tijdens een fikse scheldpartij vroegen de agenten de man om weg te gaan en zijn mond te houden. De man ging, maar niet verder dan de overkant van de weg waar hij urineerde. De agenten besloten hem daarvoor een proces-verbaal te geven. Omdat de man ook zijn personalia niet wilde geven en door bleef gaan met zijn beledigingen, werd besloten hem dan maar aan te houden. Met moeite werd hij in de boeien geslagen en overgebracht worden naar het politiebureau.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×