PvdA-wethouder Gerda van den Berg reikte een foto uit van alle leerlingen van de school. Leerlingen Davey en Floor namen de foto namens de school in ontvangst. (Foto: PR).

Nieuw schoolgebouw De Thermiek in gebruik genomen

Gisteren begon voor veel Leidse scholieren het nieuwe schooljaar. De middelbare scholieren van Mytylschool De Thermiek besloten het nieuwe schooljaar ook maar meteen in een nieuw schoolgebouw te beginnen.Vanuit het schoolgebouw aan de Blauwe Vogelweg, zijn ze verhuisd naar het pand waarin ook het Da Vinci College gevestigd is, aan de Sumatrastraat 201.

Dit gebouw is een stuk toegankelijker en moderner dan het vorige. Voor de leerlingen die allemaal een lichamelijke handicap hebben, is dat een verademing. Ook de leerlingen die in een rolstoel zitten, kunnen zich in het pand zonder belemmeringen verplaatsen.Ter gelegenheid van de ingebruikname was wethouder Gerda van den Berg aanwezig. Zij overhandigde de scholieren Davey en Floor een foto van de leerlingen, die gemaakt was op de laatste dag in hun oude schoolgebouw.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×