Directeur ‘Sleutelbloem’ neemt afscheid

Na ruim vijf jaar als directeur van de Sleutelbloem gefunctioneerd te hebben, heeft de heer Klaas Aalbers afscheid van de school genomen. Hij blijft verbonden aan de Protestants-Christelijke Schoolvereniging Leiden als directeur van basisschool ‘De Dolfijn’. Op donderdag 13 september nam hij afscheid van het team, de kinderen en de ouders. In de ochtend bezocht hij de vestiging Boshuizerkade en in de middag de locatie Kennedylaan. Hij werd binnengehaald door alle kinderen met erehaag en een afscheidslied.

Hem werd een gezamenlijk cadeau aangeboden. Aansluitend ging hij de klassen rond om de kinderen persoonlijk gedag te zeggen. Ouders werden in de gelegenheid gesteld hem na schooltijd de hand te schudden. Aan het einde van de middag nam het team onder het genot van een hapje en een drankje afscheid. Zijn opvolger als directeur van ‘De Sleutelbloem’ is mevrouw Anja van Schagen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×