Kunstshot 2006, foto: PR

Kunstshot 2007, kunstworkshops voor middelbare scholieren

De dag voor de Leidse Kunstroute vindt voor de negende keer het jaarlijkse CKV festival Kunstshot plaats. Ruim 1850 middelbare scholieren kunnen bij 22 culturele instellingen in Leiden terecht voor een smakelijk introductieprogramma, voorstellingen en workshops. Elke instelling heeft een programma samengesteld van 45 minuten, waar de leerlingen in kleine groepjes kennismaken met theater, beeldende kunst, erfgoed, dans, film of muziek.

Stedelijk Museum De Lakenhal en het ateliercomplex en kunstcentrum Haagweg 4 werken voor Kunstshot al een aantal jaar samen. In het Scheltemacomplex , bieden De Lakenhal en Haagweg 4 de leerlingen elk jaar een verrassende workshop aan. De CKV-ers maken er drie kwartier een installatie met minimale middelen en fotograferen de resultaten zelf. Vrijdagmiddag zijn de foto’s meteen al op www.Lakenhal.nl te zien.

Dit jaar worden de resultaten van de workshops geëxposeerd tijdens de Kunstroute op 22 en 23 september in Scheltema, dat ook het startpunt van deze open atelierroute is. Meer info: www.lakenhal.nl en www.kunstrouteleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×