Van alles te beleven bij Stevenshage

Aanstaande donderdag is het dierendag. Omdat ook de dieren van dierenasiel Stevenshage graag wat extra aandacht willen, is iedereen aanstaande zaterdag extra welkom. De bezoekers kunnen in de honden- en kattenverblijven kennismaken met de bewoners en hun verzorgers. Een aantal asielhonden laat zien wat ze in hun mars hebben tijdens demonstraties van hondenschool Dinja.

Verder is er ook rond het asiel van alles te doen. Er is een rommelmarkt, er zijn poffertjes, er is een loterij en kinderen kunnen worden geschminkt. Shantykoor Het Groene Hart zorgt voor de muzikale omlijsting. De opbrengst van de dag wordt besteed aan de asieldieren. Wie de asieldieren financieel wil ondersteunen, kan zich zaterdag inschrijven als donateur. Voor 15 euro per jaar ontvangen de donateurs een kattenverwenpakket en het kwartaalblad Beestenbende. Wie niet naar de open dag kan komen, kan zich ook via de mail aanmelden als donateur. Het e-mailadres is donateur@dierenasielleiden.nl.

Wie tijdens het bezoek zo enthousiast wordt dat hij een dier wil meenemen naar huis, moet even wachten. Het asiel wil namelijk voorkomen dat mensen ondoordacht een dier meenemen en later spijt krijgen. Als belangstellenden hun persoonsgegevens doorgeven, neemt Stevenshage later contact met hen op. De open dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×