Insluipingen en inbraak, politie zoekt getuigen!

Zaterdag werd er ingebroken in woningen aan de Toermalijnstraat en de Coornhertstraat. De dader(s) kon via openstaande deuren de woningen binnensluipen. De buit bestond uit bankpassen en een handtas. Bij een woning aan de Prinsenstraat waren de deuren op slot, maar daar gooide de dader(s) een raam in en nam een laptop mee, die voor het raam stond. De bewoner was thuis en hoorde de klap. De vogel was echter al gevlogen; de bewoner hoorde een scooter wegrijden. Deze inbraak vond plaats in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 oktober. De benadeelden hebben aangifte gedaan van diefstal. De technische recherche doet onderzoek naar achtergelaten sporen. Personen die getuige zijn geweest van een van de inbraken of meer informatie hebben worden gevraagd contact op te nemen met de politie van Leiden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×