Koop ´rommel´ en voeg zo iets toe aan de maaltijd

Stichting Radius en het Nationaal Fonds Ouderenhulp organiseren volgende week zaterdag een rommelmarkt in Dienstencentrum de Rondedans. Naast de kraampjes met tweedehands koopwaar, zal ook het Rad van Avontuur de hele dag draaien, om de deelnemers te voorzien van mooie prijzen.Het Nationaal Fonds Ouderenhulp zal de opbrengst van de dag verdubbellen. Het totale bedrag wordt gestoken in een maaltijd voor ouderen.

De Rondedans is te vinden aan Julianastraat 74 en de rommelmarkt duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Wie gratis spullen heeft die verkocht mogen worden (geen grote meubels), kan mailen naar Jolanda Luynenburg van Radius. Het e/mailadres is: info@stichting-radius.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×