Van links naar rechts manager Paul Lauwers, Kevin florijn en de producers John van de Ven en Charly Prick. (Foto: PR).

Kevin Florijn blijft scoren

Tijdens een uitverkochte en feestelijke releaseparty in Disco Go Go in Rijnsburg ontving de Leiderdorpse zanger Kevin Florijn uit handen van John van de Ven en Charly Prick het eerste exemplaar van zijn nieuwe single ‘Wijs me de weg naar jouw Hart’. Tijdens de overhandiging meldde de beide heren, tevens de producers van het liedje, dat zij zeer onder de indruk waren van de talenten van Kevin Florijn en dat Kevin een groot artiest kan worden in Nederland. Het duo wil dan ook een album voor Kevin produceren.

Groot was de verrassing toen bleek dat er tijdens de ‘instores’ waarbij Kevin zijn nieuwe liedje ten gehore bracht al heel veel singles waren verkocht. Bij de Nationale Oranje Top 30 en ‘Het Gelders Geluid’ is de nieuwe single van Kevin al genomineerd als ‘Tip van deze week’. Ook komt de single binnen op nummer 14 van de Music Store top 50.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×