Oog in oog met inbrekers

Afgelopen zaterdagmiddag, rond 14.30 uur, kwam een bewoner van een studentenwoning aan de Oude Singel oog in oog te staan met twee inbrekers. De twee waren binnen gekomen terwijl de bewoner buiten stond te klussen. De dieven gingen aan de haal met zijn laptop en de eigenaar zette de achtervolging in. De inbrekers renden richting Molen de Valk en lieten tijdens de achtervolging, waarbij de man hulp kreeg van omstanders, de laptop vallen. De laptop was dus weer terug, maar het scherm werd door de val vernield. De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt getuigen, die de twee verdachten kunnen omschrijven zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×